dilluns, 26 de desembre del 2011

ELS MEUS DESITJOS

Al web llibresperllegir.com, sen's proposava escriure el nostre desig per entrar al sorteig de dos exemplars del llibre dels desitjos, a mi no m'han tocat....quina llàstima, mai guanyo res, bé, de fet casi mai, que aquest estiu em va tocar en una revista una samarreta, però amb el llibre no hi ha hagut sort...tampoc hi ha hagut sort amb la loteria de nadal...espero que amb la del niño, si que n'hi hagi...i sinó a per l'euromillón, si em faig rica que sigui a l'engròs no???


El meu desig va ser aquest:
Desitjar, com somiar, són de les poques coses que ara per ara encara són ben nostres, íntimes i per què no dir-ho, gratuïtes, ja veurem com avança el món i si arribarem a pagar pel sol fet d'anhelar alguna cosa, de moment però els somnis i els desitjos són ben nostres, i aprofitant que encara no ens fan pagar per imaginar, podríem desitjar moltes coses, tantes que potser ens empatxem abans de tenir-les. Fa temps però, que només desitjo salut i felicitat pels meus i si en queda, per a mi també, tot allò material queda en segon terme quan la vida et sacseja de tal manera, que allà on i tenies els peus, ara i tens i els ulls, i un braç és on hi havia l'orella...quan el món es capgira, desitges tornar al punt d'inici, allà on tot era perfecte, encara que no ho sapiguéssim. Es cert que tot el que passa serveix per aprendre, sigui bo o no ho sigui tant, i puc assegurar que aprenc de tot el que visc, però desitjo viure un bon moment, feliç, al voltant de qui estimo, i descansar per uns instants dels aprenentatges de la vida, i deixar per un moment les preocupacions a fora, i poder ser feliç, de debò, de dins cap a fora, quan l'ànima et traspassa, deixant un pessigolleig dins teu. 1 comentari:

  1. És un gran desig, salut i felicitat, va tot lligat. Jo tb desitjo salut, pq si tenim salut, tard o d'hora ens arribarà la felicitat. Espero que trobis aquest moment que tant anheles i puguis ser feliç!!

    molts petons princesa, i bentornada al blog, que et trobava a faltar!

    ResponElimina